Doneerinformatie

Eenvoudig doneren aan The Blue Cap Foundation

Vanaf nu is het heel eenvoudig te doneren aan The Blue Cap Foundation via een speciale donatiemodule. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden waaronder iDeal, credit card of een machtiging via sms. Het is mogelijk eenmalig te doneren, maar als u wilt kunt u ons ook regelmatig steunen.

Uw donatie – elk bedrag is welkom – komt ten goede aan ons test- en demonstratiebad in Nieuw-Vennep. Dit bad is belangrijk voor het verrichten van metingen en onderzoek en het testen van oplossingen. Het is cruciaal in onze strijd voor veilige zwembaden. Het test- en demonstratiebad is er inmiddels, maar voor de bouw moesten wij een lening afsluiten van 40.000 euro. Om die terug te kunnen betalen, doen wij een beroep op u. Helpt u ook? Vanzelfsprekend verloopt uw betaling via een beveiligde verbinding.

Ik wil doneren

Zelf een actie starten?

Het is ook mogelijk om zelf een actie te starten voor The Blue Cap Foundation. U kunt zich bijvoorbeeld laten sponsoren als u gaat sporten. Of lege flessen inleveren en de opbrengst daarvan doneren. Bent u muzikaal, of uw kinderen? Misschien kunt u een benefietconcert organiseren. Dit zijn slechts enkele suggesties. Alles is mogelijk. U hoeft alleen maar een account aan te maken op de actiepagina en u kunt van start. Op een overzichtelijke pagina ziet u in één oogopslag hoeveel geld u wilt ophalen, hoeveel er al is gedoneerd en wat de laatste donaties waren. U kunt de pagina makkelijk delen via social media zodat uw vrienden en familie u – en dus The Blue Cap Foundation - kunnen steunen.

Ik wil zelf een actie starten
(klik op ‘Kom in actie’ onder ons logo)

Doneren via Facebook

Via onze Facebook-pagina kunt u ook naar de donatiemodule. Naast het aantal ‘Likes’ of ‘Vind ik leuk’ ziet u de knop ‘Online doneren’. Klik hierop en u kunt direct uw betaalmethode kiezen. Natuurlijk verloopt ook een betaling via onze Facebook-pagina via een beveiligde verbinding.

Ik wil doneren via de Facebook-pagina

Scan de QR-code

U kunt ook doneren als u met uw smartphone de QR-code op deze pagina scant. Hiervoor heeft u een QR-codescanner nodig op uw telefoon. Meestal is zo’n programma (‘app’) gratis te downloaden. Na het scannen komt u automatisch op een pagina waar u eenvoudig een machtiging kunt geven voor een donatie. 

 

 

 

 

 

 

 Mogen wij op uw steun rekenen? Alvast hartelijk dank!


Share this page: