Finale 3M Fonds grote gift

11 dec. 2012

Wat een emotionele avond hebben wij van TheBlueCap Foundation achter de rug. Samen met Opa Jan Jonker stond Gonda Duivenvoorden op het podium tijdens de finale van de grote gifte van het 3M Fonds. (Klik hier voor een filmimpressie). Het 3M Fonds laat haar medewerkers en klanten mee beslissen over welk goed doel een cheque van € 50.000,-- krijgt. Een prachtig initiatief, maar wel een moeilijke strijd op een podium, want alle doelen verdienen aandacht en steun.

 

De winnaar werd de Stichting Zeldzame Ziekten. Daar kon ook niemand tegen zijn. Een indringend filmpje van een jongen van zestien die niets meer kan, een moeder die huilend op het podium wil dat er een medicijn komt tegen deze zeldzame hersenziekte en een kinderarts die aangaf dat hij dicht bij de oplossing is en dat de cheque geen druppel op een gloeiende plaat is. Indrukwekkend en dus ook absoluut terecht.

 

The Blue Cap Foundation heeft zich ook heel indrukwekkend kunnen presenteren en wij hoorden ook dat we tweede zijn geworden. Een extra cadeautje is dat TV West over The Blue Cap een item heeft gemaakt, dat op 6 januari wordt uitgezonden. Dus wij hebben ons doel: aandacht voor onze missie zeker ook gekregen. Want ook via social media en het netwerk, hebben wij ontzettend veel mensen bereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn dus trots en de cheque van € 750,-- gaat af van ons streefbedrag van € 60.000,-- voor het oh zo nodige test- en demonstratiebad. Heb je ideeen voor acties. Doe mee en help ons om Opa Jan Jonker ook echt te steunen. Dat bad moet er toch kunnen komen?

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deel deze pagina:

Terug naar het nieuwsoverzicht